Доброго дня.

2024-03-05

Державний вищий навчальний заклад Поморський Університет у Слупську (м. Слупськ, Республіка Польща) пропонує можливість навчання та підготовки фахівців за напрямком "Біологія", "Охорона навколишнього середовища" та "Географія" за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра (І ст.), спеціаліста, магістра (ІІ ст.). Студентами нашого ВУЗу можуть стати особи, що мають документ про повну загальну середню освіту та виявили бажання здобути вищу освіту. Вступних іспитів немає.

Польська мова вивчається іноземними студентами упродовж усього навчання як друга іноземна мова.

На базі Університету в Інституті Біології та Інституті Географії ведеться широка освітня та наукова роботи. Студенти мають можливість долучатися до сучасних досліджень з біології, хімії, екологічного моніторингу та географії.

Студенти на час забезпечуються гуртожитком на території студентського містечка. У вільний від навчання час студенти мають можливість легально підпрацьовувати.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись у буклетах, який надсилаємо разом із цим листом.

За докладною інформацією просимо звертатись до нас за вказаними контактами та адресами:

Вступ до Поморського Університету у Слупську здійснюється безпосередньо через контакти з відповідними інститутами та приймальною комісією без посередників.

Інформаційні посилання:

· e-rekrutacja: https://rekrutacja.upsl.edu.pl/

· Інститут Біології (https://ib.upsl.edu.pl/instytut-biologii?ref=breadcrumb) - структурний підрозділ Поморського університету у Слупську (https://www.upsl.edu.pl/)

· Інститут Географії (https://gsp.upsl.edu.pl/instytut-geografii/aktualnosci) – структурний підрозділ Поморського університету у Слупську.

Контакти:

· biologia.up.slupsk@gmail.com; Skype: biology.apsl, Telegram: +48510894393

Поморський Університет у Слупську радо відчинить свої двері для кожного, хто виявить бажання отримати якісну освіту у стінах нашого Університету.

--
Instytut Biologii, Uniwersytet Pomorski w Słupsku
ul. Arciszewskiego 22b, 76-200 Słupsk
tel. 59 84 05 408
Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi